Voleibaliştii zălăuani au cedat în tie-break în faţa Stelei

Deşi nu mai este echipa din sezonul anterior, când a devenit vicecampioană naţională, Steaua Bucureşti a venit la Zalău cu gândul să obţină victoria. SCM Zalău îşi dorea să spele ruşinea din jocul cu Baia Mare, chiar dacă avea în faţă o echipă incomodă.
Voleibaliştii zălăuanii au început în forţă şi şi-au adjudecat actul de debut cu 25 – 22, dar Steaua a restabilit egalitatea la seturi, după ce s-a impus cu 25 – 20 în parţialul secund. Zălăuanii au trecut din nou în avantaj după setul trei, câştigând cu 25 – 23, dar stelşitii au trimis meciul în tie-break, după ce au câştigat cu 25 – 23 actul patru.
Tie-break-ul a fost unul de care pe care. Zalăul a cerut timp de odihnă la 5 – 3 pentru stelişti, iar la 12 – 11 în favoarea SCM-ului au solicitat oaspeţii întreruperea jocului. S-a făcut 13 – 13, Zalăul a cerut al doilea time-out şi a condus apoi cu 14 – 13, având minge de meci. Steaua nu a cedat, s-a intrat în prelungirile tie-break-ului, iar la 21 – 21, serviciul greşit de Ionescu şi atacul lui Bontea au închis jocul, oaspeţii câştigând cu 23 – 21 şi cu 3 – 2 la general.

2 Thoughts to “Voleibaliştii zălăuani au cedat în tie-break în faţa Stelei”

  1. […] trecut din nou în avantaj după setul trei, câştigând cu… Articolul Voleibaliştii zălăuani au cedat în tie-break în faţa Stelei apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Dan Popița

    Bani primăriei de multe mii de euro , pentru străini , cu parandărăt sunt importanți . Deși intrare liberă , doar cîteva zeci de fufè în tribună .

Leave a Comment